неофициално присъствие

Описание

В Aвтошкола София можете да разчитате на внимателно отношение, разбиране, качествено обучение, лицензирани преподаватели по авто-мото подготовка, както и на по-ниски цени в сравнение с други конкурентни учебни школи.

Учебният център разполага с модерен кабинет, оборудван с видеонаблюдение по най-съвременните стандарти и изисквания съгласно наредбата на Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация”, в които се осъществяват теоретични занятия, вътрешни и държавни изпити, а също и теоретик на Ваше разположение по време на курса и провежда обучението.

Практическите часове за категория B, протичат с нови леки автомобили оборудвани с климатик и се провеждат от висококвалифицирани и дипломирани авто инструктори с дългогодишен стаж в дейността и с индивидуален подход към всеки един курсист, което е предпоставка за висока успеваемост при полагане на изпити и сигурност в уменията на бъдещите водачи на моторни превозни средства.

При обучението човек не винаги прогресира в един и същи ритъм. Често след период, в който той се е чувствал доволен, че е напредвал бързо, следва период на сблъскване с трудности и тогава напредването в обучението не е толкова лесно.

Това е нормално и не трябва да се обезкуражавате, когато имате чувството, че полагате твърде много усилия, но не напредвате или напредъкът Ви е незначителен. По-късно, когато започнете да прилагате това, което сте научили толкова трудно, Вие ще установите, че напредвате все по-бързо.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ:

крайният резултат от обучението зависи в еднаква степен и от преподавателя, и от Вас;

при липса на необходимата отговорност от Ваша страна и най-добрият преподавател не може да направи от Вас “добър водач”;

само с взаимни усилия ще постигнете желаните резултати.

category iconКатегория: Автомобили > Автошколи location iconАдрес: София, София, улица Рила №3 email iconИмейл: avtoshkolasofia@gmail.com phone iconТелефон: 0887 00 17 43

Ако това е вашата фирма - Заявете я официално


Неофициалните фирми нямат коментари.
Собственика на фирмата трябва да разреши и активира коментарите.

Тагове: шофьорски курсове в софия, уроци по кормуване софия, shofiorski kursove, изпит пред даи, курсове за кола, кормуване в софия, опреснително кормуване софия, инструктори по кормуване софия, шофьорски листовки софия, уроци по кормуване , шофьорска книжка софия

Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм