неофициално присъствие

Описание

Тано Транс е автошкола с дългогодишни традиции в шофьорските курсове!Автошкола Тано Транс

Създадена още през 1994 г. в София, автошколата обучава шофьори за Категории В, М, А и С. Транспортна фирма Тано Транс ЕООД притежава лиценз за провеждане на шофьорски курсове и лиценз за възстановяване на контролни точки отнети от КАТ.

Опитни преподаватели и инструктори с дългогодишен стаж и висок професионализъм осигуряват качеството и успеха на обучението в Автошкола Тано Транс. Това предразполага за високия процент на успеваемост при кандидатите за шофьори.

Поставените цели в школа за шофьори Тано Транс са - да подготви всеки от Вас да изпитва удоволствие от управлението на автомобила и всички положителни емоции, свързани с него, но и да придобиете знания и умения за безопасно управление и поведение на пътя, за да не застрашавате живота и здравето на хората, да не създавате опасност за движение по пътищата, да не причинявате имуществени вреди и да опазвате околната среда!

category iconКатегория: Автомобили > Автошколи location iconАдрес: София, гр. София, България бул. Сливница 193 Автошколата се намира между бул. Христо Ботев и Опълченска email iconИмейл: tano-trans@infojoker.com phone iconТелефон: 02 444 08 35

Ако това е вашата фирма - Заявете я официално


Неофициалните фирми нямат коментари.
Собственика на фирмата трябва да разреши и активира коментарите.

Тагове: шофьорски курсове в софия, уроци по кормуване софия, shofiorski kursove, изпит пред даи, курсове за кола, кормуване в софия, опреснително кормуване софия, инструктори по кормуване софия, шофьорски листовки софия, уроци по кормуване , шофьорска книжка софия

Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм