официално присъствие

Описание

Тризвездният хотел Монтесито, бившото Горублянско ханче, се намира в близост до международно летище София и бизнес район, на главен булевард, водещ към центъра на града. Предлага свободен паркинг и безплатен Wi-Fi във всички части.

Хотелският ресторант има слънчева лятна градина и предлага разнообразие от ястия както от българската, така и от европейската кухня.

Стаите са изискано обзаведени и разполагат с климатик, телевизор с кабелни канали и сейф. Банята е с душ, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар.

Заповядайте!

category iconКатегория: Туризъм > Хотели location iconАдрес: София, бул. „Цариградско шосе“ 357 email iconИмейл: reservations@hotelmontecito.bg phone iconТелефон: 02/ 973 6246 company official nameИме на фирмата по регистрация: МОТЕЛ ГОРУБЛЯНСКО ХАНЧЕ - ЕООД
100% положителни коментари

Положителни коментари  • Басейнчето ми харесва, дължината е добра за плуване и може да се скача от платформа. През седмицата е много спокойно и няма навалица и хубавото е че след 15:00 цената е 50% намалена.

  • И на мен басейнът много ми харесва. Става за плуване, не е като повечето "локви" в София. Хотелът също е много изискан и приятен :))

  • Препоръчвам, много приятно място, басейнът е голям, може да се скача и не е претъпкано. Сред топ басейни в София!

Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм