официално присъствие

Описание

Счетоводно обслужване

Разработване на индивидуална счетоводна политика и данъчна стратегия на фирмата в съответствие с нейните основни цели и изискванията на съвременната нормативна база за счетоводно отчетност.

Подготвяне на пълен набор счетоводни справки и документи необходими за регистрация по ЗДДС съгласно изискванията на ЗДДС и ППЗДДС.

Месечно текущо осчетоводяване на входящите и изходящите първични документи съгласно приложимите Национални и Международни счетоводни стандарти.

Организиране на отчитането на корпоративен данък и ДДС.Ежемесечно изготвяне и подаване на дневници и справки-декларации по ЗДДС, изготвяне на платежни документи за дължими данъци и такси.

category iconКатегория: Услуги > Счетоводни услуги location iconАдрес: Пловдив, ул. Булаир 26 email iconИмейл: mconsultood@gmail.com phone iconТелефон: 0899 82 14 14 company official nameИме на фирмата по регистрация: Максимум Консулт ЕООД
100% положителни коментари

Положителни коментари  • Супер коректна фирма. Много съм доволна от това,което направиха за моята фирма. Препоръчвам я горещооо :)))

Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм