официално присъствие

Описание

Механа Паяка се намира в село Арбанаси, на улица Капитан Павел Грамадов. Ресторантът е семеен бизнес и радва своите клиенти вече повече от 20 години.

Механата е първият частен ресторант в селото, превърнат от стара домашна къща с голяма история, в заведение за млади и стари.

Местата на механата са 150. Разполага с китна лятна градина, подходяща за големи тържества до 80 човека. В зимната част на Паяка можете да се насладите на камина и домашен уют.

В градината има много засадени овощни дръвчета, цветя, каруци, водно колело.

Кухнята на ресторанта е традиционна българска, като се предлагат и блюда от мароканската, канадската и френската кухня.

Изключително богат е асортиментът от салати, предястия, супи, пилешко, телешко и свинско месо, риба, сачове и шашлици, десерти. Не забравяйте да опитате и от баклавата на баба, която приятно ще ви изненада и накара да поръчате и за вкъщи.

category iconКатегория: Заведения > Механи location iconАдрес: Вeлико Търново, с.Арбанаси ул."Капитан Павел Грамадов" №8 email iconИмейл: mehanapaiak@gmail.com phone iconТелефон: 0887 869 013
100% положителни коментари

Положителни коментари  • Уникална механа,която те пренася в едно време. С етнически мотиви и невероятно вкусна кухня. Има и кът за дечицата. Задължително го посетете :)

Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм