Как се изчислява фирменият рейтинг?

Как се изчислява рейтингът?

Интересното в Brands e, че при нас рейтингите се натрупват във времето и фирмите могат да се "състезават". За да дадем добър рейтинг на дадена фирма, тя трябва да има добри коментари и оценки, и да поддържа добрия имидж във времето.


Фирменият рейтинг се изчислява на база много фактори. Към момента ключови са съотношението положителни спрямо негативни коментари, броят на положителните коментари, отзивите от партньорски фирми и гласуването със звездички.

С развиването на платформата предстои да добавим още фактори (засега ще останат в тайна).

За добър рейтинг се смята рейтинг над 7 и фирмите, които го достигнат и задържат до Декември месец, ще бъдат наградени за достигнат рейтинг за предходната година.

Ако фирма има нисък рейтинг, това не означава задължително, че не може да й се има доверие. Може да е регистрирана отскоро. Погледнете и коментарите.

Какво става ако получа негативен коментар?

Ние и нашите потребители сме наясно, че невинаги може да се угоди на всички. Ако имате няколко негативни коментара, на база множество положителни, това означава че просто не сте успели да угодите на капризен клиент. Но ако негативните коментари започнат да доближават положителните, трябва сериозно да се замислите към отношението си към клиентите.

Също така фирмите имат право да отговарят на коментарите и да се аргументират, както и да докладват коментар ако го сметнат за неуместен, неверен или вулгарен. Обикновени клевети и неаргументирани коментари няма да се допускат.


Brands.bg не е поредният форум, където всеки пише, каквото намери за добре! Ние държим на истината и на систематизираната информация.

Защо някои фирми нямат рейтинг?

Фирменият рейтинг се предоставя само на фирмите с платен абонамент. Те излизат преди останалите фирми при търсене, сортирани по рейтинг. Нашите цени можете да видите на https://brands.bg/prices/.

Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм