официално присъствие

Описание

Когато имате болка в тялото се получава дисбаланс, с който тялото има грешната стойка на работното място или в ежедневието и е довела до това състояние. Ние бихме могли да ви консултираме да ви предложим подходяща процедура (терапевтичен масаж) и да ви дадем насоки, с които да се чувствате добре! Грижете се за тялото си.

category iconКатегория: Здравеопазване > Масажи location iconАдрес: София, жк. Редута, ул. Детелен Войвода 16-20 email iconИмейл: info@studiorelaxa.com phone iconТелефон: 0897 41 31 76 company official nameИме на фирмата по регистрация: Агропроджект Консултинг ЕООД
100% положителни коментари

Положителни коментари  • Чух за студиото и от две мой доволни приятелки и реших да проверя за какво става на въпрос. Казвам Ви хора,отидете,нищо не губите сами печелите,облекчение и удоволствие!!!

  • Посетих студиото след препоръка от приятел. Както всички добре знаем една препоръка не винаги е достатъчна и затова нямах големи очаквания. Обаче останах много доволна от масажа и с удоволствие ще посетя студиото отново!

  • Доволен съм от масажа. С 2 отивания ми облекчи проблем с гърба, който имах от години. Хареса ми индивидуалния подход и това, че те съветва от какъв тип масаж имаш нужда :)

Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм