неофициално присъствие

Описание

Като хранителна компания ние се стремим да предложим на всяко българско семейство най-основните продукти и те да са едновременно натурални, здравословни и достъпни. Затова и най-важната част от работата ни е да поддържаме възможно най-доброто качество. Знаем, че това се постига с непрестанни усилия и връзка с вас, нашите клиенти и партньори, чиито изисквания стават все по-стриктни и по-високи.

Ако искате да направите препоръка или имате забележка към някой наш продукт, не се притеснявайте да ни го кажете. Пишете ни, обадете ни се или подайте сигнал. Ние поемаме ангажимент да проверим и отговорим на всеки клиент. Когато установим, че поради една или друга причина сме допуснали грешка и сме ощетили някого, се опитваме да предложим адекватна компенсация.

Полагаме усилия не само за съдържанието на всяка опаковка Krina, но и за това как изглеждат и от какви материали са и самите опаковки. Знаем, че красивите, функционални и информативни опаковки са важни, но като всеки отговорен бизнес за нас е важно и какво се случва с тези опаковки след това. Затова един от проектите ни в момента е да се опитаме да намалим отпадъците и да намерим по-екологични материали за нашите опаковки без това сериозно да повлияе на цената на продуктите.

category iconКатегория: Производство > Хранителни стоки location iconАдрес: София, ул. Малашевска 16, 1225 София, България email iconИмейл: krina@suico.eu phone iconТелефон: +359 2 813 9888

Ако това е вашата фирма - Заявете я официално


Неофициалните фирми нямат коментари.
Собственика на фирмата трябва да разреши и активира коментарите.

Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм