официално присъствие

Описание

ThaimOut e мястото, където нашите специалисти от Тайланд застават до вас в грижата за доброто ви самочувствие и релаксация. Ако сте имали тежък ден, или просто искате да отделите време за себе си, ние с удоволствие ще ви посрещнем в автентична тайландска обстановка и ще ви предложим разнообразни процедури, които ще наситят сетивата ви с уникални усещания за спокойствие, баланс и хармония, с оригинални тайландски продукти, съдържащи биоорганични съставки и с внимание към всеки детайл.

category iconКатегория: Здравеопазване > Масажи location iconАдрес: София, пл. Папа Йоан Павел II № 1, офис сграда България 2000 email iconИмейл: office@thaimout.eu
100% положителни коментари

Положителни коментари  • Доволен съм

  • Неотдавна ми подариха ваучер за масаж в това студио. Едно посещение бе напълно достатъчно да ме спечелят като клиент и за напред. Възхитена съм от професионализма, отношението на работещите в студиото, както и от приятната обстановка. Смело препоръчвам!

    • Д. Ж.
    • 8 years ago
    • +2 гласа


    Привет на всички.Искам да се похваля какъв невероятен масаж получих в това студио. Всъщност на менми беше подарък от колеги. Чувството бе неописуемо,такаква наслада... Съветвам Ви да не пропускате да опитате.

Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм