Описание

IG Dental e дентална клиника в гр. София, която осигурява не само стоматологично здраве, но и естетика на вашата усмивка. Нашата цел е да осигурим качествени и надеждни стоматологични услуги, така че да спечелим доверието на нашите пациенти.

Стоматологична амбулатория IG Dental е основана през 1995 г. и от тогава екипа от отлично подготвени и опитни дентални специалисти работи, за да ви осигури навременно и безболезнено лечение на кариес, пулпит, възпалени венци и т.н.

При нас можете да подобрите здравето и вида на вашите зъби като направите почистване на зъбен камък, естетични процедури, лазерна стоматология, поставите фасети или металокерамика.

Нашият стремеж е всекидневно да работим по посока на това да убедим нашите пациенти, в това, че съвременните стоматологични услуги могат да бъдат напълно безболезнени.

Доверете ни се при вадене на мъдрец, хирургия, лечение на изтрити зъби. Ние очакваме своите пациенти и сме готови да предложим висококачествена стоматологична помощ на адрес гр. София, бул."Васил Левски" 70

category iconКатегория: Здравеопазване > Медицински кабинети location iconАдрес: София, бул. Васил Левски 70 email iconИмейл: office@igdental.com phone iconТелефон: +359 888 696 596 company official nameИме на фирмата по регистрация: Амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ И. Г. ДЕНТАЛ ЕООД
100% положителни коментари

Важно! Преди да коментирате, моля прочетете тук.

Ние от Brands.bg следим с голямо внимание и сериозност коментарите в сайта, особено негативните.

Моля имайте предвид, че вашият коментар трябва да е основателен и добре аргументиран. Дайте подробно описание на случая.

Възможно е някой от нашия екип да се свърже с вас с молба да предоставите факти и/или документи подкрепящи твърденията Ви, в случай че обвиненията към фирмата са по-сериозни.

Обикновени клевети и неаргументирани коментари няма да се допускат.

Негативни коментари    Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

    С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм