неофициално присъствие

Описание

Учебен център "Спийд 7" е автошкола, с разрешение №3021 от 02.03.2012 г. на Министерство на транспорта и съобщенията за обучение на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС, Категория "В" и "М".

Учебният център разполага с оборудван учебен кабинет за теоретично обучение с внедрена съвременна система за видеонаблюдение, необходима при провеждането на теоретичните изпити пред ДАИ /съгласно Наредба № 38/.

Кабинетът е за 16 обучаеми курсисти-кандидати за придобиване на правоспособност за управеление на МПС, като в него се извършват както вътрешните теоретични изпити, така и необходимите консултации по време на целия теоретичен курс.

На разположение на кандидат-курсистите е и оборудван офис, в който може да се получи информация на място относно записването на желаещите за шофьорски курс. Офисът подпомага организацията на обучението, насрочването и провеждането на изпитите пред ДАИ, както и издаването на документите за курсистите при успешно завършен курс.

Учебен център "Спийд 7" разполага с:

учебен полигон и съвременен автопарк;

специалисти-инструктори, които притежават необходимата квалификация и дълъг стаж.

Ръководителят на учебната дейност в Учебен център "Спийд 7" има дългогодишен стаж и професионален опит като преподавател по безопасност на движението. Лекциите му протичат както за групови занятия, така и за осъществяване на индивидуални консултации и обучение, целящи комплексна подготовка на бъдещите водачи.

Учебен център "Спийд 7" предлага "експресни"шофьорски курсове - включват обучение, теоретичен изпит и практически изпит пред ДАИ и могат да бъдат със следната продължителност:

курс до 22 календарни дни – ускорен (експресен);

курс от 45 до 60 календарни дни – стандартен.

За лица притежаващи шофьорска книжка:

опреснителни часове по кормуване;

опреснителен курс с включени определен брой кормилни часа.

За водачи, лишени от свидетелство за правоуправление по чл. 157, ал.5 от ЗДП (поради липса на контролни точки):

курс за възстановяване на контролни точки, отнети от КАТ

Шофьорски курсове за лица в неравностойно положение (инвалиди).

category iconКатегория: Автомобили > Автошколи location iconАдрес: София, гр.София, ж.к. "Манастирски ливади", ул. "Синанишко езеро" № 13, бл.12, офис № 1 email iconИмейл: speed_7@abv.bg phone iconТелефон: 0888819118

Ако това е вашата фирма - Заявете я официално


Неофициалните фирми нямат коментари.
Собственика на фирмата трябва да разреши и активира коментарите.

Тагове: шофьорски курсове в софия, уроци по кормуване софия, shofiorski kursove, изпит пред даи, курсове за кола, кормуване в софия, опреснително кормуване софия, инструктори по кормуване софия, шофьорски листовки софия, уроци по кормуване , шофьорска книжка софия

Ако инициативата Ви харесва, подкрепете ни.

С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. Съгласен съм